جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

راجب خواص و مضرات قرص ال آرژينين در سرتاسر وب سايت هاي فارسي زياد خوانده ايد. بسياري از اين خواص و مضرات فقط نظر شخصي مي باشند و هيچ مبناي علمي ندارند. در اين مطلب ما فقط راجب خواص و مضرات اين قرص كه از نظر علمي ثابت شده اند صحبت مي كنيم.

ال آرژينين يك آمينو اسيد است كه به بدن در توليد پروتئين ها كمك مي‌كند. اين ماده را مي‌توان به طور طبيعي از رژيم غذايي به دست آورد و همچنين در رژيم غذايي مكمل نيز يافت مي‌شود. غذاهايي كه حاوي ال آرژنين هستند شامل: پروتئين‌هاي گياهي و حيواني، مانند محصولات لبني، گوشت، ماكيان، ماهي و آجيل‌ها است.

ال آرژينين همچنين به دفع آمونياك (يك محصول زائد) از بدن كمك كرده و ترشح انسولين را تحريك مي‌كند. علاوه بر اين، بدن از آرژينين براي توليد نيتريك اكسيد استفاده مي‌كند؛ يك تركيب كه باعث شل شدن رگ‌هاي خوني مي شود. اگرچه برخي مطالعات نشان مي‌دهند كه ال آرژينين ممكن است شرايط سلامتي خاصي ايجاد كند، منتها تحقيقات ديگري نشان مي‌دهد كه آن ممكن است اثرات مضري روي بعضي افراد داشته باشد

ادامه مطلب لينك زير:

خواص و مضرات قرص ال آرژينين به همراه كاربرد و نحوه مصرف اصولي آن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.